Cum arată noul gazon de pe Arena Naţională - GALERIE FOTO

Noul gazon de pe Arena Naţională a fost adus din Olanda cu 25 de tiruri şi a costat aproximativ 200.000 de euro.

1059 afișări
Imaginea articolului Cum arată noul gazon de pe Arena Naţională - GALERIE FOTO

Arena Naţională (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

Primul meci pe noul gazon va fi disputat de Oţelul Galaţi, la 27 septembrie, cu Benfica Lisabona, în Grupa C a Ligii Campionilor. Două zile mai târziu, pe Arena Naţională ar trebui să evolueze Rapid Bucureşti, cu PSV Eindhoven, în Grupa C a Ligii Europa.

GALERIE FOTO

Raportul remis UEFA cu privire la starea gazonului Arenei Naţionale estimează că peluza stadionului din Bucureşti va avea nevoie de o reînnoire majoră în primăvară şi recomandă ca terenul să nu găzduiască meciuri cu 10-12 săptămâni inaintea disputării finalei Ligii Europa, programată la 9 mai 2012.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici