Cum au fost surprinşi Simona Halep şi Darren Cahill înainte de finala de la Australian Open

Simona Halep şi Darren Cahill au fost surprinşi înaintea finalei de la Australian Open într-o discuţie în care antrenorul îi dădea ultimele sfaturi numărului 1 mondial înainte de intrarea pe Rod Laver Arena.

1574 afișări
Imaginea articolului Cum au fost surprinşi Simona Halep şi Darren Cahill înainte de finala de la Australian Open

Cum au fost surprinşi Simona Halep şi Darren Cahill înainte de finala de la Australian Open

La această oră, Halep şi Wozniacki dispută finala turneului australian, live blog pe ProSport şi la TV pe Eurosport. Pagina de Twitter a turneului a publicat o discuţie înainte de startul ultimului act. Halep pare vizibil emoţionată, în timp ce Darren Cahill i-a transmis ultimele indicaţii.

"Comunicarea cu Darren e foarte bună. E un om foarte aşezat, pozitiv, mult mai liniştit decât mine. Mă ajută din toate punctele de vedere, jocul mi s-a schimbat. Am avut puterea să mă calmez, să termin cu bine meciul şi m-a făcut să mă bucur mai mult de joc şi chiar e bucuros că am devenit mult mai agresivă. Joc un tenis destul de bun acum. A fost şi el consumat emoţional, pune suflet. Toţi punem suflet şi e normal să fim epuizaţi după un asemenea meci (n.r. cu Kerber). Cu Darren mă cunosc deja de trei ani şi cu oricine ai lucra după atât timp începi să te obişnuieşti. S-au întâmplat multe în luna asta, o să fie greu să păstrez acest ritm, dar o să muncesc zilnic"

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici