CUPA ROMÂNIEI 2012: Peste 500 de jandarmi vor asigura ordinea publică

Finala Cupei României-Timişoreana, dintre Rapid şi Dinamo, este considerată a fi un meci cu grad ridicat de risc, astfel că ordinea publică va fi asigurată de 500 de jandarmi, se arată într-un comunicat remis, marţi, agenţiei MEDIAFAX.

444 afișări
Imaginea articolului CUPA ROMÂNIEI 2012: Peste 500 de jandarmi vor asigura ordinea publică

CUPA ROMÂNIEI 2012: Peste 500 de jandarmi vor asigura ordinea publică(Imagine: Cosmin Dan/Mediafax Foto)

Pentru a se evita disconfortul creat de aglomeraţia ce s-ar putea produce la intrarea în arena sportivă, Jandarmeria recomandă spectatorilor să vină la stadion începând cu ora deschiderii porţilor de acces, 18.30.

Casa de bilete situată pe Bulevardul Basarabia va rămâne deschisă, în ziua meciului, până la ora 18.00.

Controlul corporal al publicului la intrarea în stadion, accesul publicului prin turnicheţi, paza vestiarelor şi protecţia arbitrilor, îndrumarea şi supravegherea publicului în stadion se realizează cu agenţi ai societăţii de pază şi protecţie contractată de organizator.

Finala Cupei României-Timişoreana este programată miercuri, de la ora 21.00, pe Arena Naţională, fiind transmisă în direct de Pro TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici