CVM Tomis Constanţa - campioana României a doua oară consecutiv

Echipa CVM Tomis Constanţa a câştigat, duminică, pentru a doua oară consecutiv, titlul de campioană a României la volei masculin, după ce a învins, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (29-27, 21-25, 25-10, 25-12), formaţia VCM Piatra Neamţ, transmite corespondentul MEDIAFAX.

19 afișări
Imaginea articolului CVM Tomis Constanţa - campioana României a doua oară consecutiv

CVM Tomis Constanţa - campioana României a doua oară consecutiv (Imagine: arhiva Mediafax Foto)

CVM Tomis a câştigat la general cu scorul de 3-1, finala Diviziei A1, disputată după sistemul "cel mai bun din cinci meciuri".

Preşedintele clubului CVM Tomis, Sorin Struţinschi, a declarat că în această finală valoarea şi-a spus cuvântul. "Poate a fost mai uşor ca anul trecut, chiar dacă anul trecut eram mai siguri de titlul, datorită sistemului. Acum am avut un set doi mai slab, cu destule probleme, dar în final valoarea şi-a spus cuvântul. Avem valoare de la Liga Campionilor, vrem să participăm în această competiţie, însă vom vedea dacă şi ei vor dori acest lucru. Vor mai fi trei achiziţii importante. Jucătorii îşi vor lua prime în funcţie de negocierile pe care le au în contracte", a declarat Struţinschi..

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici