Dan Alexa, antrenor ASA Tîrgu Mureş: Viitorul ne-a dominat la toate capitolele. E un moment greu

Dan Alexa, antrenorul echipei ASA Tîrgu Mureş, a declarat, duminică, după înfrângerea formaţiei sale în deplasare cu FC Viitorul, scor 1-3, că jucătorii săi au fost dominaţi la toate capitolele de către adversari, pe fondul unei forme fizice slabe.

2 afișări

FC Viitorul a câştigat cu ASA Tîrgu Mureş, scor 3-1, în etapa a patra din Liga 1 de fotbal. Chiţu (minutul 44), Coman (64) şi Purece (75) au marcat pentru gazde, în timp ce Ioniţă (81) a semnat singurul gol al oaspeţilor.

"Este o victorie a Viitorului fără dubii, ne-au dominat la toate capitolele. Am fost surprinşi de rapiditatea jucătorilor adverşi. Noi trecem printr-un moment greu, cu mulţi jucători care au venit târziu la pregătire. Meciurile importante pentru noi sunt cu Chiajna acasă şi în deplasare la Botoşani. Este crucial să ne câştigăm punctele cu contracandidatele la retrogradare. Trebuie să revenim la o formă fizică acceptabilă, asta e prioritatea. Avem jucători cu experienţă, care au valoare şi cu siguranţă echipa va arăta mai bine în următoarele jocuri", a declarat Alexa la finalul partidei, pentru DigiSport.

În urma acestui rezultat, FC Viitorul ocupă locul 7, cu 6 puncte, în timp ce ASA Tîrgu Mureş se află pe poziţia a 13-a, cu -6 puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici