Dan Matei a demisionat din funcţia de antrenor al echipei Gaz Metan Mediaş

Tehnicianul Dan Matei a demisionat, joi, din funcţia de antrenor principal al echipei Gaz Metan Mediaş, el anunţând într-o conferinţă de presă că doreşte să producă un şoc la echipă într-un moment în care mai sunt totuşi şanse pentru salvarea de la retrogradare.

216 afișări
Imaginea articolului Dan Matei a demisionat din funcţia de antrenor al echipei Gaz Metan Mediaş

Dan Matei (Imagine: Captura)

"Nu sunt un laş, nu îmi este frică, am ştiut la ce mă înham când am preluat echipa. Dar am hotărât să îmi dau demisia acum pentru că mai sunt opt etape, 24 de puncte, şi sper să se producă un şoc la echipă şi să urmeze rezultate mai bune. Îmi reproşez faptul că nu am reuşit să îi capacitez mai mult pe jucători, în rest, eu consider că mi-am făcut bine meseria", a declarat antrenorul.

Conform paginii oficiale a grupării Gaz Metan Mediaş, de pregătirea echipei se va ocupa în continuare antrenorul secund Ion Balaur.

Dan Matei a fost instalat la conducerea formaţiei ardelene la 10 decembrie 2014 după demisia antrenorului Cristian Dulca.

După 26 de etape, formaţia Gaz Metan Mediaş se află pe 14 în clasamentul Ligii I, cu 25 de puncte, la trei puncte de FC Braşov, ocupanta locului 12, cel care asigură salvarea de la retrogradare.

Gaz Metan va evolua, sâmbătă, de la ora 20.30, pe teren propriu, cu Petrolul Ploieşti, într-un meci din etapa a XXVII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici