Dan Petrescu: La Urziceni nu avem titulari sau rezerve

Antrenorul formaţiei Unirea Urziceni, Dan Petrescu, a declarat, joi, că la meciurile cu Rapid, Hamburg şi Universitatea Craiova va folosi de fiecare dată alţi jucători, pentru că în lotul său fotbaliştii nu sunt împărţiţi în titulari şi rezerve.

10 afișări
Imaginea articolului Dan Petrescu: La Urziceni nu avem titulari sau rezerve

Dan Petrescu: La Urziceni nu avem titulari sau rezerve (Imagine: Mediafax Foto)

"Noi la Urziceni nu avem titulari sau rezerve, avem 26 de jucători. Cu Rapid, Hamburg şi Craiova tot timpul vor fi alţi jucători în teren. Pentru că eu sunt adeptul schimbărilor, am schimbat chiar şi sistemul de joc în această vară şi nimeni nu a sesizat. Până acum avem cinci meciuri consecutive câştigate şi nu ştiu cine va mai reuşi acest lucru în actuala ediţie de campionat", a spus Petrescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici