Dana White: Conor McGregor se va lupta cu învingătorul dintre Khabib Nurmagomedov şi Tony Ferguson. Când ar urma să aibă loc lupta

Preşedintele UFC, Dana White, a oferit indicii despre următoarea luptă a lui Conor McGregor. White spune că irlandezul va intra în ring cu câştigătorul luptei dintre Khabib Nurmagomedov şi Tony Ferguson.

1767 afișări
Imaginea articolului Dana White: Conor McGregor se va lupta cu învingătorul dintre Khabib Nurmagomedov şi Tony Ferguson. Când ar urma să aibă loc lupta

Dana White: Conor McGregor se va lupta cu învingătorul dintre Khabib Nurmagomedov şi Tony Ferguson

”Khabib şi Tony vor lupta în Brooklyn, iar Conor probabil îl va înfrunta pe câştigătorul acelei lupte. Conor spune acum că nu îşi doreşte să aştepte prea mult. Nu ştiu ce altă luptă ar avea sens, dar cine ştie cu acest copil. Motivul pentru care toată lumea îl iubeşte atât de mult este adversarul următor cu care se va lupta, din altă categorie de greutate sau oricine ar fi. Face ca lucrurile să fie distractive”, a declarat Dana White, la emisiunea The Will Cain Show.

White a spus că lupta dintre McGregor şi Nurmagomedov, dacă acesta l-ar învinge pe Ferguson, ar urma să aibă loc în toamnă, din cauza perioadei de Ramadan, pe care Khabib trebuie să o respecte: ”Ramadanul va fi după meciul cu Tony Ferguson. Probabil lupta cu McGregor ar fi în toamnă. Poate în septembrie, octombrie sau noiembrie”.

Dana White a negat că va avea loc o luptă între Conor McGregor şi Kamaru Usman sau Jorge Masvidal.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici