Dănciulescu: Dinamo are şanse destul de mari să ocupe locul doi la finalul sezonului

Atacantul Ionel Dănciulescu a declarat, marţi, că echipa Dinamo are în continuare şanse mari să ocupe locul doi la finalul actualului sezon, cel care asigură prezenţa în preliminariile Ligii Campionilor, se arată pe site-ul oficial al grupării din Şoseaua Ştefan cel Mare.

1 afișare
Imaginea articolului Dănciulescu: Dinamo are şanse destul de mari să ocupe locul doi la finalul sezonului

Dănciulescu: Dinamo are şanse destul de mari să ocupe locul doi la finalul sezonului

"Eu zic că locul doi este accesibil şi avem şanse destul de mari să prindem această poziţie, care ne-ar putea duce în preliminariile Ligii Campionilor. Avem de tras, dar cred că avem puterea să ne revenim", a afirmat Ionel Dănciulescu.

Dpă 19 etape disputate, Dinamo se află pe poziţia a şasea a clasamentului Ligii I, la nouă puncte în spatele ocupantei locului doi, Rapid.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici