Dani Alves, de la FC Barcelona, nu va mai juca până la finalul sezonului, din cauza unei accidentări

Jucătorul brazilian al echipei FC Barcelona, Dani Alves, nu va mai juca până la finalul sezonului, el având nevoie de cel puţin trei săptămâni pentru a se reface după o accidentare suferită, miercuri, la un antrenament, informează cotidianul As.

1 afișare

Potrivit sursei citate, medicii au confirmat, joi, că jucătorul a suferit o entorsă la piciorul drept.

Din acest motiv, Dani Alves nu va putea evolua în meciul cu Osasuna, de la sfârşitul acestei săptămâni, dar nici în cel din ultima etapă cu Deportivo la Coruna. FC Barcelona va disputa, pe 27 mai, finala Ligii Campionilor, cu Manchester United, însă jucătorul brazilian era suspendat pentru acest meci.

Dani Alves a evoluat în 52 de meciuri în acest sezon, în campionat, Liga Campionilor şi Cupa Spaniei, marcând cinci goluri pentru formaţia catalană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici