Dani Coman a împlinit 30 de ani

Portarul echipei FC Braşov, Dani Coman, care a împlinit, sâmbătă, vârsta de 30 de ani, se consideră a fi un "portar matur“.

Urmărește
56 afișări
Imaginea articolului Dani Coman a împlinit 30 de ani

Dani Coman a împlinit 30 de ani (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"La vârsta pe care o am, mă pot considera un portar matur, cu experienţă. Îmi doresc să am parte de cât mai multe meciuri bune, pentru a ajuta echipa FC Braşov să îşi îndeplinească obiectivul propus în acest sezon, şi anume calificarea în Cupa UEFA. La anul, este clar că ne vom propune să obţinem mult mai mult, de ce nu, chiar câştigarea Cupei României. Cam asta îmi doresc profesional, iar personal, vreau ce vrea toată lumea, multă sănătate mie şi familiei mele şi să am parte în continuare de linişte sufletească“, a declarat Dani Coman pentru site-ul oficial al clubului braşovean.

Dani Coman a fost transferat în această iarnă la FC Braşov, echipă cu care semnat un contract pe patru ani şi jumătate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici