Dani şi Ricardo, suspendaţi o etapă de Comisia de Disciplină

Comisia de Disciplină a Ligii Profesioniste de Fotbal a hotărât suspendarea pentru o etapă a jucătorilor Daniel Ricardo Dani, de la CFR Cluj, şi Gomes Ricardo, de la Unirea Urziceni, sancţiune căreia i se adaugă câte o penalitate de 740 lei, informează site-ul oficial al LPF.

28 afișări
Imaginea articolului Dani şi Ricardo, suspendaţi o etapă de Comisia de Disciplină

Daniel Ricardo Dani şi Gomes Ricardo (Montaj foto)

Cei doi jucători au fost suspendaţi ca urmare a cartonaşelor roşii primite în meciul CFR Cluj - Unirea Urziceni, scor 2-0, disputat în prima etapă a Ligii I. Dani a fost eliminat în minutul 78, iar Gomes în minutul 60, ambii jucători fiind eliminaţi pentru cumul de cartonaşe.

Comisia de Disciplină a decis şi sancţionarea cluburilor cu o penalitate de 910 lei fiecare, iar CFR Cluj a primit un avertisment, conform articolului 83, punctul .2, litera.c, raportat la articolul 54, punctul 6 din Regulamentul Disciplinar.

Într-un alt caz, comisia l-a suspendat pe jucătorul formaţiei Internaţional Curtea de Argeş, Cornel Frăsineanu, pentru două etape, la care se adaugă o penalitate de 300 de lei.

Cornel Frăsineanu a fost eliminat în prelungirile partidei Internaţional Curtea de Argeş - Oţelul Galaţi, scor 0-1, ca urmare a unei intervenţii dure asupra jucătorului Antal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici