Daniel Niculae a primit cea mai mare notă în L'Equipe, după Nancy - Auxerre

Atacantul Daniel Niculae a primit cea mai mare notă, 7, în cotidianul L'Equipe, după ce a adus victoria formaţiei Auxerre, în deplasare cu Nancy, în etapa a XXXII-a a campionatului Franţei.

15 afișări
Imaginea articolului Daniel Niculae a primit cea mai mare notă în L'Equipe, după Nancy - Auxerre

Daniel Niculae a primit cea mai mare notă în L'Equipe, după Nancy - Auxerre (Imagine: Cosmin Dan/Mediafax Foto)

Niculae, care a fost integralist, a marcat în minutul 88. Tot nota 7 a mai primit-o şi coechipierul său, portarul Sorin.

Site-ul football.fr l-a notat pe Daniel Niculae cu 6: "Un gol care a venit ca recompensă pentru jocul său, chiar dacă a ratat numeroase ocazii".

Daniel Niculae se află la al doilea gol consecutiv pentru Auxerre după ce a marcat şi în partida cu Paris-Saint Germain de săptămâna trecută. În total, în acest sezon în Ligue 1, Niculae are patru goluri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici