Daniel Niculae are o ofertă de la AS Monaco

Atacantul Daniel Niculae a declarat, într-un interviu acordat cotidianului L'Equipe de marţi, că echipa Auxerre are nevoie de "sânge proaspăt", publicaţia franceză subliniind că românul ar putea ajunge la AS Monaco.

27 afișări
Imaginea articolului Daniel Niculae are o ofertă de la AS Monaco

Daniel Niculae are o ofertă de la AS Monaco (Imagine: Cosmin Dan/Mediafax Foto)

"Am discutat cu antrenorul. I-am spus că echipa are nevoie de sânge proaspăt. Am rămas patru ani, am avut momente bune şi altele mai grele. Pentru mine, s-a încheiat un ciclu. Am două oferte concrete, dar nu am semnat nimic", a declarat Niculae.

Niculae a menţionat că există posibilitatea să rămână în Franţa. "Este o ţară care îmi place. Cred că prima ligă franceză este cea mai dificilă pentru un atacant. Datorită acestor patru ani, cred că sunt capabil să mă adaptez în orice campionat", a afirmat Niculae.

Daniel Niculae a adăugat că prima ligă germană se apropie foarte mult de ceea ce vrea şi ce corespunde calităţilor sale. "Vreau să semnez cu o echipă cel mai târziu la mijlocul lunii iunie", a adăugat Niculae.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici