Daniel Niculae, declarat netransferabil la Auxerre

Presa franceză de vineri susţine că atacantul Daniel Niculae a fost declarat netransferabil la Auxerre, deşi el este dorit de grupări precum Borussia Dortmund, Wigan, Paris Saint-Germain şi Benfica Lisabona.

17 afișări
Imaginea articolului Daniel Niculae, declarat netransferabil la Auxerre

Daniel Niculae, declarat netransferabil la Auxerre (Imagine: Mediafax Foto)

"Spre deosebire de Gabriel Tamaş, aşteptat la Celtic Glasgow în cadrul unui transfer de cinci milioane de euro, atacantul Daniel Niculae nu va pleca în străinătate. Sub contract până în 2010, internaţionalul român ar fi fost declarat netransferabil. În vârstă de 25 de ani, Daniel Niculae nu va avea o nouă experienţă în străinătate. Şi acest lucru se va întâmpla în ciuda interesului manifestat de formaţii precum Borussia Dortmund, Wigan, Paris Saint-Germain şi Benfica", scrie site-ul mercato365.com.

Site-ul menţionat citează surse din anturajul românului care susţin că jucătorul a fost marcat de criticile din sezonul trecut şi că vrea să demonstreze că este un fotbalist bun. "Daniel Niculae ar conta pe faptul că poate face un sezon bun pentru a pleca liniştit vara viitoare. Apoi, românul ar fi fost convins de proiectul sportiv al antrenorului Jean Fernandez. Mai mult, Daniel Niculae ar fi primit asigurări că Benoît Pedretti, Thomas Kahlenberg şi Kamel Chafni vor continua la Auxerre", a notat sursa menţionată.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici