Daniel Niculae lăudat de antrenorul Jean Fernandez

Atacantul Daniel Niculae a fost lăudat de antrenorul său de la AJ Auxerre, Jean Fernandez, care a precizat că românul poate deveni un jucător important pentru echipa franceză, informează La Pages des Sports.

1 afișare
Imaginea articolului Daniel Niculae lăudat de antrenorul Jean Fernandez

Daniel Niculae lăudat de antrenorul Jean Fernandez

"Este un băiat bun. La începutul sezonului a făcut o pregătire bună, dar meciurile amicale au lăsat de dorit. Acum cel mai bun răspuns este cel din teren. I-am spus să arate de ce este capabil. Poate deveni un jucător important pentru noi", a spus Fernandez.

La Pages des Sports scrie că după un prim sezon dificil, la finalul căruia s-a gândit să revină în România, Niculae a reuşit să-şi câştige locul de titular la Auxerre. "Periculos, eficient, decisiv, internaţionalul român şi-a câştigat locul de titluar. Vremurile în care Jean Fernandez se îndoia de capacităţile lui Niculae de a se impune la Auxerre par demult apuse. A fost nevoie de o aşteptare până în etapa a opta ca maşinăria să se lanseze, dar de atunci funcţionează de minune", notează sursa citată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici