Daniel Popescu a câştigat trei medalii de aur în finalele pe aparate de la CN

Sportivul Daniel Popescu a câştigat, duminică, trei medalii de aur, la paralele, cal cu mânere şi sărituri, în cadrul finalelor pe aparate de la Campionatele Naţionale de gimnastică, desfăşurate la Ploieşti, unde vineri a câştigat şi titlul naţional la individual compus.

1 afișare
Imaginea articolului Daniel Popescu a câştigat trei medalii de aur în finalele pe aparate de la CN

Daniel Popescu a câştigat trei medalii de aur în finalele pe aparate de la CN

Cea mai mare notă obţinută de Popescu a fost la sărituri, 16,387. Daniel Popescu a fost urmat în clasament de Flavius Koczi (16,375) şi Marian Drăgulescu (16,175). Acesta din urmă a ratat la a doua săritură, aterizând în genunchi pe saltea.

A doua medalie de aur pentru Daniel Popescu a fost la cal cu mânere, unde a fost notat cu 15,900. La cal, medalia de argint a fost câştigată de Cosmin Maliţa (15,250), iar bronzul i-a revenit lui Flavius Koczi (15,000).

Daniel Popescu s-a impus şi la paralele, unde a obţinut nota 15,650, el fiind urmat de Cosmin Popescu (15,450) şi Flavius Koczi (14,675).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici