Daniel Stanciu: Dinu Gheorghe este cel mai bun conducător din fotbalul românesc

Directorul general al ASA Târgu Mureş, Daniel Stanciu, a declarat, miercuri, că Dinu Gheorghe, care a părăsit pe Astra Giurgiu în această săptămână, este cel mai bun conducător din fotbalul românesc.

117 afișări
Imaginea articolului Daniel Stanciu: Dinu Gheorghe este cel mai bun conducător din fotbalul românesc

Dinu Gheorghe (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"E o pierdere mare pentru Astra plecarea lui Dinu Gheorghe. Din punctul meu de vedere este cel mai bun conducător din România la ora actuală şi el se identifică cu toate performanţele clubului Astra din ultima perioadă. El e omul care a catalizat toată suflarea fotbalistică din jurul clubului şi faptul că s-au mutat la Giurgiu, că s-a construit un stadion foarte frumos, s-a construit o echipă foarte puternică, e păcat că a plecat. Mi-aş dori într-un viitor să colaborăm", a spus Stanciu.

Daniel Stanciu a precizat că Dinu Gheorghe a anunţat că va lua o pauză după despărţirea de Astra, menţionând că publicul larg nu realizează cât stres este în fotbal. "A zis că va face o mică pauză ca să îşi revină. E foarte mult stres în fotbal, dar din păcate se vede foarte puţin la televizor. Pentru conducători e foarte greu, mai ales pentru un om ca Dinu Gheorghe care a reconstruit această echipă şi a dus-o acolo sus şi a fost o ameninţare pentru Steaua în ultimii doi ani", a completat Stanciu.

Dinu Gheorghe a declarat, luni, că a renunţat la funcţia de preşedinte al clubului Astra Giurgiu, după o discuţie cu patronul Ioan Niculae. "Aceasta a fost decizia mea. Am purtat o discuţie cu patronul Ioan Niculae. Mi-e foarte greu. N-a fost uşor, dar mă bucur că m-a înţeles. I-am spus că lucrurile nu merg aşa cum trebuie, după care ne-am întânit şi am vorbit", a spus Dinu Gheorghe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici