Daniela Hantuchova, adversara Simonei Halep în turul 2 al turneului de la Dubai

Jucătoarea slovacă Daniela Hantuchova, locul 47 WTA, a învins-o, luni, cu scorul de 7-6 (5), 3-6, 6-3, pe sportiva germană Mona Barthel, locul 39 WTA, şi s-a calificat în turul doi al turneului de categorie Premier 5 de la Dubai, în care o va avea ca adversară pe Simona Halep, locul 4 WTA.

311 afișări
Imaginea articolului Daniela Hantuchova, adversara Simonei Halep în turul 2 al turneului de la Dubai

Simona Halep (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Sportiva din Slovacia, în vârstă de 31 de ani, fostă numărul 5 WTA în 2003, a câştigat după un meci de două ore şi 40 de minute.

Halep şi Hantuchova s-au mai întâlnit de trei ori până în prezent, iar românca s-a impus de fiecare dată.

Simona Halep este calificată direct în turul 2, din postura de principală favorită, ea urmând să evolueze, marţi, cu Daniela Hantuchova. În sesiunea de seară, înaintea meciului româncei, va avea loc, de la ora 17.00, partida Elina Svitolina (Ucraina) - Petra Kvitova (Cehia, cap de serie numărul 2).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici