Dănuţ Oprea: Cred că este cel mai slab meci al nostru din acest campionat

Directorul tehnic al FC Braşov, Dănuţ Oprea, a declarat, luni seară, că echipa ardeleană a făcut cel mai slab joc în acest campionat, după ce a pierdut, pe teren propriu, scor 0-3, cu Universitatea Craiova, în etapa a XI-a a Ligii I.

19 afișări
Imaginea articolului Dănuţ Oprea: Cred că este cel mai slab meci al nostru din acest campionat

Dănuţ Oprea: Cred că este cel mai slab meci al nostru din acest campionat (Imagine: Mediafax Foto)

"Este foarte greu să vorbesc de acest joc. Azi am fost corzi, cred că este cel mai slab meci al nostru din acest campionat. Sunt inexplicabile anumite gafe pe care le-am făcut în acest meci. Dacă până acum eram exacţi în apărare, azi am făcut cadouri, iar fotbalul nu te iartă. E greu să revii după ce marchezi în prorpia poartă, la golul doi a fost tot o gafă. Din păcate asta e situaţia. Peste 4 zile mergem la Buzău, jucăm cu Brăneşti, un meci în care nu avem altă variante decât cele trei puncte. E o situaţie complicată pentru noi, va fi greu, dar nu imposibil să rezolvăm problemele pe care le avem. Nu vreau să cred că avem jucători care se mulţumesc cu puţin, eu îi ştiu, sunt luptători şi poate că azi au avut doar o zi proastă", a declarat Oprea.

Formaţia FC Braşov a pierdut, luni, pe teren propriu, cu scorul de 0-3, meciul cu echipa Universitatea Craiova, în etapa a XI-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici