David Beckham revine la AC Milan din ianuarie 2010

Fotbalistul englez al formaţiei Los Angeles Galaxy, David Beckham, va reveni sub formă de împrumut la AC Milan, în perioada ianuarie-iunie 2010, aşa cum a fost cazul şi în 2009, a anunţat, luni, clubul lombard.

118 afișări
Imaginea articolului David Beckham revine la AC Milan din ianuarie 2010

David Beckham revine la AC Milan din ianuarie 2010 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Beckham, în vârstă de 34 de ani, vrea să evolueze la un mare club european pentru a-şi consolida şansele de a juca la Cupa Mondială cu naţionala Angliei.

În perioada ianuarie -iunie 2009, fosta vedetă de la Manchester United şi Real Madrid a participat la 20 de meciuri cu AC Milan, 18 în campionat (două goluri) şi două în Cupa UEFA.

Profesionalismul, angajamentul şi atitudinea sa în teren au fost unanim lăudate de oficialii şi tifosi milanezi.

"Suntem foarte fericiţi să-l revedem pe David Beckham în tricoul «rossonero» după splendida experienţă din sezonul trecut. Suntem siguri că acest lucru îl va ajuta să participe la Cupa Mondială din 2010 şi apoi să continue la Los Angeles Galaxy, club căruia îi mulţumim pentru disponiblitatea arătată", a declarat vicepreşedintele de la AC Milan, Adriano Galliani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici