David Popovici conduce şafeta României spre o nouă medalie la europenele de nataţie pentru juniori

David Popovici aduce o nouă medalie pentru România, la Campionatul European de Înot pentru Juniori, după ce şatafeta mixtă de 4 x 100 m liber a obţinut medalia de argint, miercuri după-amiază, în bazinul de la Otopeni.

2060 afișări
Imaginea articolului David Popovici conduce şafeta României spre o nouă medalie la europenele de nataţie pentru juniori

David Popovici conduce şafeta României spre o nouă medalie la europenele de nataţie pentru juniori

După ce cu nici o oră în urmă devenea campion european la 200 m liber, David Popovici a evoluat în primul schimb şi a contribuit cu un avans considerabil pentru stafeta României. Nu a fost însă suficient pentru medaliile de aur, echipajul Ungariei reuşind să treacă în frunte pe ultima lungime de bazin.

David Popovici, Patrick-Sebastian Dinu, Bianca Costea şi Rebecca-Aimee Diaconescu au obţinut în final medaliile de argint, După un parcurs încheiat cu timpul de 3:29.35 minute., la foarte mică distanţă de medaliata cu aur, Ungaria (3:28.83 min.). pe ultima treaptă a podiumului s-a clasat ştafeta Poloniei.

Echipa României a mai avut în componenţă în serii şi pe Ştefan Cozma, Anastasia Bako şi Irina Preda.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici