David Popovici îşi donează ziua de naştere pentru 5 fraţi cu talent muzical

Înotătorul David Popovici îşi va dona ziua de naştere, iar sumele strânse vor fi folosite pentru achiziţionarea unui apartament pentru cinci fraţi cu talent muzical extraordinar.

1049 afișări
Imaginea articolului David Popovici îşi donează ziua de naştere pentru 5 fraţi cu talent muzical

David Popovici îşi donează ziua de naştere pentru 5 fraţi cu talent muzical

„Se apropie ziua mea, împlinesc 19 ani. Şi nu pot să nu mă gândesc la câte am realizat, la câte am învăţat din munca şi din parcursul meu de până acum, dar mai ales că mereu, mereu, lângă mine au fost doi părinţi care au putut să îmi ofere tot ceea ce am avut nevoie pentru a face performanţă. Pentru că, fără susţinere, un copil nu poate excela, oricât şi-ar dori de mult”, a declarat David Popovici, potrivit unui comunicat al organizaţiei Hope and Homes for Children.

Conform documentului, pentru ca cei 5 fraţi, Andrei, Matei, Bogdan, David, Teodor, să îşi poată urma pasiunea fără nesiguranţa zilei de mâine, este necesară strângerea sumei de 45.000 de euro. Iniţiativa îşi propune să le ofere liniştea unui cămin al lor şi şansa de a avea propriul drum către lumea muzicii.

Andrei cântă la vioară şi a absolvit Conservatorul, Matei şi Bogdan studiază pianul, trec în anul II la Conservator, iar Teodor şi David sunt în clasa a XII-a la canto clasic, respectiv chitară, şi se pregătesc amândoi pentru aceeaşi facultate.

„Pentru toată rezilienţa, pasiunea pentru muzică şi puterea acestor băieţi, de care nu mulţi dintre noi am fost capabili, de mici copii - eu aleg să cred că îi putem ajuta, împreună. Avem nevoie să strângem 45.000 de euro pentru ca o casă a lor să devină punctul lor de stabilitate, pentru totdeauna”, mai spune David.

Donaţiile se pot face pe Galantom, iar în urma unei trageri la sorţi unul dintre donatori va avea parte de o întâlnire cu David Popovici.

Anul trecut, echipamentul de campion al lui David Popovici a adunat, în mai puţin de o lună, pe aceeaşi platformă, donaţii în valoare de peste 40.000 de euro. Cu suma strânsă, organizaţia a putut muta acasă un fost campion - pe Florentina Filipovici, fostă vicecampioană mondială la canotaj juniori, care suferă de o boală grea şi nu avea unde locui împreună cu cei trei copii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici