David Popovici participă la Sette Colli Trophy, Internaţionalele de Nataţie ale Italiei

  • David Popovici revine în acest weekend la competiţia în care a stabilit anul trecut recordul mondial în proba de 100 de metri.
  • Ediţia a 59 a Internaţionalelor de Nataţie ale Italiei, desfăşurate sub denumirea Sette Colli Trophy vor avea la start 9 sportivi români.
160 afișări
Imaginea articolului David Popovici participă la Sette Colli Trophy, Internaţionalele de Nataţie ale Italiei

David Popovici, campion mondial şi european la 100 şi 200 m liber, este vedeta competiţiei Sette Colli Trophy, considerată printre cele mai vechi concursuri de înot din lume. Românul apare pe afişul competiţiei în cadrul căreia a stabilit în 2022 recordul mondial în proba de 100 metri.

Vor lua startul 768 de sportivi, din 29 de ţări ale lumii, întrecerea organizată de Federaţia Italiană de Nataţie având loc timp de trei zile în Stadio del Nuoto, de la Foro Italico, din Roma.

România va fi prezentă cu nouă sportivi din lotul naţional, care vor participa la următoarele probe: probe: David Popovici (100 şi 200 m liber), Alexandru Stoica (50 şi 100 m liber), Mihai Gergely (50, 100 m liber, 200 m mixt), Andrei Anghel (50, 100 m spate, 50 m fluture), Daniel Nicuşan (50, 100 şi 200 m bras), Tobias Dumitrache (50, 100 şi 200 m fluture), Denis Popescu (50 şi 100 m spate, 50 m fluture), Andrei Ungur (50 şi 100 m spate, 50 m fluture, 100 m liber), Daniel Martin (50 şi 100 m fluture).

Sportivii români, în frunte cu david Popovici, se folosesc de această ocazie pentru a-şi testa nivelul de pregătire în vederea participării luna viitoare, între 23 şi 30 iulie, la Campionatele Mondiale de la Fukuoka.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici