David Villa, indisponibil pentru finala Euro

Federaţia Spaniolă de Fotbal a anunţat, pe site-ul oficial, că atacantul David Villa, care s-a accidentat în timpul semifinalei cu Rusia, este indisponibil pentru finala Campionatului European, pe care Spania o va disputa, duminică, în compania reprezentativei Germaniei.

27 afișări
Imaginea articolului David Villa, indisponibil pentru finala Euro

David Villa, indisponibil pentru finala Euro (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

"Atacantul Valenciei, cel mai bun marcator de la Euro-2008, este indisponibil pentru finală", se arată pe site-ul federaţiei.

Selecţionerul Luis Aragones a confirmat că David Villa nu va juca în finală, precizând că fotbalistul a suferit o leziune musculară.

Staff-ul medical al echipei Spaniei a estimat, vineri, că Villa va avea nevoie de o perioadă de repaus de 7 până la 10 zile pentru a se reface.

"Sunt puţin trist pentru că nu pot participa la meci. Dar este mai bine ca în locul meu să evolueze un coleg care este apt de joc", a declarat Villa.

David Villa a ieşit de pe teren în minutul 34 al semifinalei câştigate de Spania în faţa Rusiei, scor 3-0. Fotbalistul legitimat la Valencia, cel mai bun marcator de la Euro-2008, cu patru reuşite, nu a mai putut continua partida din cauza unor probleme la muşchii ischiojambieri de la piciorul drept.

Înainte de a fi supus controlului medical, Villa apreciase că prezenţa sa în finala Euro-2008 cu Germania este compromisă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici