De ce nu este campioana AC Milan marea favorită la titlu în Serie A

După ce Anglia, Germania şi Franţa au demarat de ceva timp, iar Spania a debutat aseară, Italia este ultimul mare campionat de fotbal din Europa care se pun în mişcare.

291 afișări
Imaginea articolului De ce nu este campioana AC Milan marea favorită la titlu în Serie A

De ce nu este campioana AC Milan marea favorită la titlu în Serie A

Serie A va debuta în noul sezon la finalul acest săptămâni. 20 de echipe se vor lupta în Serie A pentru „lo scudetto”, pentru cele 4 locuri de Liga Campionilor şi pentru celelalte două poziţii de Europa. De asemenea, toţi vor să evite ultimele 3 locuri, care trimit în Serie B.

Balul îl deschide sâmbătă, 13 august, de la ora 19:30, campioana AC Milan, care o primeşte acasă pe Udinese. San Siro va fi plin ochi, anunţă organizatorii. Celor 40.000 de abonaţi li se vor adăuga cei 30.000 de fani care au cumpărat bilete.

Întrebări la AC Milan, ezitări la Juve, certitudini la Inter

Trupa lui Pioli l-a pierdut pe Kessie, plecat la Barcelona, dar s-a întărit cu doi belgieni în ofensivă: De Ketelaere (FC Brugge) şi Origi (Liverpool). Nu se ştie însă dacă belgienii vor izbuti să se adapteze stilului dur din Serie A. Cu Ibrahimovic mult accidentat, dar de este de mare ajutor în vestiar, francezul Giroud va trebui să iasă la rampă. Runda inaugurală va fi închisă de partida  Juventus-Sassuolo, luni, 15 august, de la ora 21:45.

Dar, cine are prima şansă la titlu? Fost antrenor la Napoli, spaniolul Rafa Benitez crede că Inter Milano şi Juventus Torino vor ocupa primele două locuri, la finalul stagiunii.

„Este imposibil să nu consideri AC Milan favorită la scudetto, dar celelalte două echipe, Inter şi Juventus, sunt, în acest moment, superioare”, crede Benitez.

La casele de pariuri sportive online, Inter Milano, întărită cu Lukaku şi avându-l pe bancă pe acelaşi Simone Inzaghi - cel care a reuşit să-l ţină la echipă pe Lautaro Martinez, are prima şansă, urmată de Juventus şi de AC Milan.

Specialiştii văd o Juve oscilantă. Au plecat Morata, Dybala şi Chiellini, au venit Pogba, care s-a accidentat la primul antrenament, şi Di Maria. Plus anonimul Kostic. Greul îl va duce însă sârbul Vlahovic, sprijinit de Chiesa. Rezultatele din meciurile din pre-sezon au arătat o Juventus fără soluţii: 2-0 cu Guadalajara, 2-2 cu Barcelona, 0-2 cu Real Madrid şi 0-4 cu Atletico Madrid.

Produce Roma surpriza?

AS Roma s-a ales cu Dybala şi îl are în continuare pe bancă pe Jose Mourinho, care a câştigat Conference League în sezonul trecut. Nu se aşteaptă însă mari surprize de la Napoli, rămasă fără căpitanul Insigne, dar şi fără Koulibaly, stâlpul apărării, ajuns la Chelsea.

Avem români în Italia. Aflat la ultimul sezon, Radu Ştefan a fost păstrat locul la Lazio, iar Ciprian Tătăruşanu este soluţie de rezervă la AC Milan. Inter a scăpat de Ionuţ Radu, iar Sassuolo i-a făcut vânt lui Vlad Chiricheş. Ambii sunt însă colegi la Cremonese, nou-promovată în Serie A. 
În schimb, Man şi Mihăilă vor juca pentru AC Parma, în Serie B.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici