De mai multe ori campion mondial la ciclism de pistă, Chris Hoy spune că se tratează de cancer

Sir Chris Hoy, ciclist scoţian fost campion olimpic şi de mai multe ori campion mondial la ciclism de pistă, spune că se tratează de cancer.

149 afișări
Imaginea articolului De mai multe ori campion mondial la ciclism de pistă, Chris Hoy spune că se tratează de cancer

De mai multe ori campion mondial la ciclism de pistă, Chris Hoy spune că se tratează de cancer

Fostul ciclist al echipei GB a declarat că este "optimist, pozitiv şi înconjurat de dragoste" după ce a fost diagnosticat anul trecut, relatează Sky News.

Sir Chris a spus că face tratament, inclusiv chimioterapie, dar a adăugat: "În prezent mă simt bine".

În vârstă de 47 de ani, a spus că a fost diagnosticat anul trecut.

Sir Chris a spus că a avut parte de un "şoc uriaş" atunci când a fost diagnosticat, deoarece nu avusese niciun simptom anterior.

El nu a dezvăluit pentru ce tip de cancer primeşte tratament.

Fostul ciclist al echipei GB, care a fost numit cavaler în 2008, a adăugat că tratamentul său "decurge foarte bine" şi că este "cu adevărat recunoscător" pentru sprijinul primit.

Sportivul a adăugat: "Aş dori să le mulţumesc sincer tuturor profesioniştilor din domeniul medical pentru ajutorul şi grija lor uimitoare. Sunt recunoscător pentru orice sprijin, dar aş dori să mă ocup de acest lucru în mod privat. Inima mea este alături de mulţi alţii care trec şi ei prin provocări similare în acest moment".

Sir Chris este de 11 ori campion mondial, cu şase medalii olimpice de aur şi una de argint la trei jocuri diferite - Atena, Beijing şi Londra în 2012.

Aceste medalii l-au făcut pe Sir Chris cel mai de succes olimpic britanic până când a fost depăşit de Sir Jason Kenny la Tokyo.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici