Debutul lui Beckham la LA Galaxy urmărit de un număr record de telespectatori

Partida dintre LA Galaxy şi DC United, scor 0-1, în care internaţionalul englez David Beckham a debutat oficial la echipa din Los Angeles, a fost urmărită, joi, de un număr record de telespectatori, a anunţat postul de televiziune ESPN, informează AFP.

1 afișare
Imaginea articolului Debutul lui Beckham la LA Galaxy urmărit de un număr record de telespectatori

Debutul lui Beckham la LA Galaxy urmărit de un număr record de telespectatori

Deşi Beckham a jucat doar 18 minute, partida a fost urmărită de 1,5 milioane de telespectatori, depăşind cu aproape 500.000 precedentul record de telespectatori ai unui meci din MLS, ce data din 1996 (DC United - San Jose, 1,09 milioane de telespectatori).

Beckham, în vârstă de 32 de ani, a ratat primele patru meciuri ale formaţiei Los Angeles Galaxy, din cauza unei accidentări.

La partida de joi au fost prezenţi în tribune 46.686 de spectatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici