Declaraţii controversate. Mama lui Cristiano Ronaldo, nemulţumită că fiul ei nu câştigă mai multe trofee: „Există o mafie în lumea fotbalului”

Mama fotbalistului Cristiano Ronaldo, Dolores Aveiro, a declarat că fiul său ar câştiga mai multe trofee individuale dacă nu ar exista o mafie în fotbal.

591 afișări
Imaginea articolului Declaraţii controversate. Mama lui Cristiano Ronaldo, nemulţumită că fiul ei nu câştigă mai multe trofee: „Există o mafie în lumea fotbalului”

Dolores Aveiro, mama lui Cristiano Ronaldo: Există o mafie în lumea fotbalului

”Există o mafie în lumea fotbalului. Acesta este cuvântul potrivit pentru a descrie acest lucru. Da, există mafie în fotbal. Dacă nu ar fi fost aceasta, fiul meu ar câştiga mai multe trofee. Dacă priveşti la tot ce s-a întâmplat până acum, vei realiza că este o mafie. Dacă fiul meu ar fi fost spaniol sau englez, ei nu i-ar fi făcut aşa ceva, dar, fiind portughez, din Madeira, i se întâmplă aşa ceva”, a declarat mama lui Cristiano Ronaldo, Dolores Aveiro, conform Bleacher Report.

Cristiano Ronaldo s-a aflat pe locul trei la premiile FIFA Cel mai bun jucător, în spatele lui Lionel Messi şi al lui Virgil van Dijk.

Cristiano Ronaldo a câştigat de cinci ori Balonul de Aur, fiind la egalitate cu argentinianul Lionel Messi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici