Del Potro nu va participa la Rio Open. Care este motivul

Fostul campion la US Open Juan Martin del Potro s-a retras de la turneul de săptămâna viitoare de la Rio Open, au anunţat vineri organizatorii turneului, ceea ce ar putea însemna sfârţitul cariere sale afectată de o serie de accidentări grave.

153 afișări
Imaginea articolului Del Potro nu va participa la Rio Open. Care este motivul

Del Potro nu va participa la Rio Open pe fondul intenţiilor sale de a se retrage definitiv

Del Potro, care a pierdut marţi, la revenirea sa, în primul tur al Openului Argentinei, declarase anterior că este posibil ca turneele de la Buenos Aires şi Rio de Janeiro să fie ultimele sale competiţii.

„Juan Martin Del Potro nu va participa, din păcate, la Openul de la Rio. Întotdeauna a fost un vis să-l avem alături de noi şi am fost foarte aproape de a reuşi acest lucru", au precizat organizatorii turneului ATP 500 Rio Open, într-un comunicat.

„Îi dorim mult succes în viitor şi să ştie că uşile Rio Open îi vor fi mereu deschise".

Argentinianul în vârstă de 33 de ani, care a câştigat la Flushing Meadows în 2009, a fost afectat de o accidentare la genunchi în ultimii ani, iar partida în care a fost învins în faţa compatriotului său Federico Delbonis în această săptămână a fost prima sa apariţie din martie 2019.

Întrebat dacă fanii îl vor vedea jucând din nou, Del Potro, înlăcrimat a spus: „Nu ştiu dacă se va întâmpla, pentru că durerea din genunchiul meu este foarte mare. Dar voi continua să fac un efort mare pentru a-mi vindeca genunchiul, iar dacă voi reuşi asta, poate voi avea o altă şansă să joc".

După ce a devenit profesionist în 2005, Del Potro a câştigat 22 de titluri şi a ajuns, de asemenea, în semifinale la Roland Garros şi Wimbledon.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici