Delegaţia echipei FC Liverpool a ajuns la Bucureşti

Componenţii delegaţiei echipei FC Liverpool au ajuns, miercuri seară, la Bucureşti, în vederea meciului împotriva formaţiei Unirea Urziceni, de pe stadionul "Steaua", din manşa secundă a 16-imilor de finală ale Ligii Europa.

14 afișări
Imaginea articolului Delegaţia echipei FC Liverpool a ajuns la Bucureşti

Antrenorul spaniol Rafael Benitez (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Delegaţia britanică a fost preluată, cu un autocar, direct de pe pista aeroportului internaţional "Aurel Vlaicu".

FC Liverpool nu va efectua niciun antrenament la Bucureşti, iar antrenorul spaniol Rafael Benitez va susţine o conferinţă de presă, miercuri, de la ora 21.15, la hotelul unde este cazată delegaţia sa.

Echipa Unirea Urziceni întâlneşte, joi, de la ora 20.00, pe Stadionul "Steaua", formaţia FC Liverpool, în manşa secundă a 16-imilor de finală din Liga Europa. Meciul va fi transmis de Pro TV. În tur, campioana României a fost învinsă cu scorul de 1-0 (0-0).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici