Dică, în atenţia clubului Benfica Lisabona

Cotidianul Correio da Manha scrie, joi, că atacantul formaţiei Steaua, Nicolae Dică, se află în atenţia grupării Benfica Lisabona, în vederea unui eventual transfer la echipa lusitană.

1 afișare
Imaginea articolului Dică, în atenţia clubului Benfica Lisabona

Dică, în atenţia clubului Benfica Lisabona

"Un nume de referinţă dorit de Benfica - pe lângă spaniolul Roberto Soldado, de la Real Madrid, şi uruguayanul Ernesto Chevanton, de la FC Sevilla - este românul Dică. Mijlocaşul ofensiv de la Steaua Bucureşti (1,81 m şi 73 kg) are 27 de ani şi este considerat ca unul din marile talente ale fotbalului românesc", scrie Correio da Manha.

Potrivit presei, Dică s-ar mai afla şi în atenţia unor grupări precum RC Lens, Olympiakos Pireu sau Fiorentina.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici