Dinamo - CFR Cluj, scor 1-2, în Liga I

Echipa Dinamo Bucureşti a fost învinsă, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-1), de formaţia CFR Cluj, în ultimul meci al etapei a XXXI-a a Ligii I.

369 afișări
Imaginea articolului Dinamo - CFR Cluj, scor 1-2, în Liga I

Dinamo - CFR Cluj, scor 1-2, în Liga I (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

Golul echipei Dinamo a fost marcat de Dănciulescu '14, din penalti, în timp ce pentru CFR au punctat Batin '20 şi Hora '76.

Dinamo a deschis scorul în minutul 14, prin Ionel Dănciulescu, care a transformat o lovitură de la 11 metri, dictată după ce Gabriel Torje a fost faultat în careu.

În minutul 20, CFR a egalat, prin Paul Batin, care a recuperat o minge respinsă de Bălgrădean în urma unui şut al lui Mureşan şi a înscris pe mijlocul porţii, de la mijlocul careului.

În minutul 76, CFR şi-a majorat diferenţa pe tabela de marcaj, scor 1-2. Panin a centrat de pe partea dreaptă, iar Hora a înscris prin alunecare, din patru metri, în dreapta lui Bălgrădean.

Dinamo: 34. Bălgrădean - 18. Bărboianu, 24. Găman, 21. D. Grigore, 16. Bordeanu - 22. Torje, 6. Mărgăritescu, 7. C. Munteanu (9. Ţucudean '70), 10. Alexe - 25. Dănciulescu (8. Pătraşcu '80), 19. L. Ganea (20. Bakaj '56). Antrenor: Ioan Andone.

CFR Cluj: 32. Mincă - 4. Panin, 20. Cadu, 24. Rada, 23. Veloso - 28. Kone (5. Dare '88), 7. Dică, 6. Mureşan, 11. Nicoară - 25. Buş (22. Hora '73), 29. Batin (18 Peralta '80). Antrenor: Alin Minteuan.

Cartonaşe galbene: Bakaj '65 / Panin '67

Arbitri: Adrian Comănescu (central) - Cătălin Savu, Liviu Ciubotariu (asistenţi) - Adrian Cojocaru (rezervă).

Observatori: Cornel Sorescu, Alexandru Popescu.

Supervizor: Valentin Alexandru.

Înainte de startul partidei s-a ţinut un moment de reculegere în memoria fostei glorii a formaţiei FC Argeş, Ion Bebe Barbu, care a murit în noaptea de duminică spre luni, după o grea suferinţă.

La meciul disputat pe stadionul Dinamo au asistat aproximativ 5.000 de spectatori. Fanii de la Peluza Sud au afişat un banner cu mesajul "Luaţi Cupa şi suntem pace".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici