Dinamo nu i-a prelungit contractul portarului Cristian Munteanu

Portarul echipei Dinamo Bucureşti, Cristian Munteanu, a declarat, duminică, pentru MEDIAFAX, că a fost înştiinţat că nu va face parte din lotul pentru sezonul viitor.

31 afișări
Imaginea articolului Dinamo nu i-a prelungit contractul portarului Cristian Munteanu

Dinamo nu i-a prelungit contractul portarului Cristian Munteanu (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"Aseară (n.r. - sâmbătă seară) am fost anunţat de conducerea clubului Dinamo că nu fac parte din lot pentru sezonul viitor şi să nu mă prezint la reunirea lotului. Nu mai aveam contract cu Dinamo, dar aveam o clauză ca în cazul în care ei mai aveau nevoie de serviciile mele să o activeze. Nu au făcut-o. Cred că e ultima oară când am jucat pentru Dinamo, deşi iubesc acest club. Sper să mai joc în Liga I. Aştept oferte, deocamdată abia am aflat că nu mai fac parte din lotul lui Dinamo", a spus Munteanu.

Cristian Munteanu, în vârstă de 35 de ani, a fost adus la Dinamo în iarna trecută. El a mai evoluat în cariera sa la formaţiile Farul Constanţa, FC Naţional, Oţelul Galaţi, AEK Larnaca, CS Otopeni şi Ploieşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici