Dinu Gheorghe: De la Rapid vor pleca 7-8 jucători şi vom face tot atâtea achiziţii

Noul preşedinte al FC Rapid, Dinu Gheorghe, a declarat, sâmbătă, că din actualul lot al echipei giuleştene vor pleca 7 sau 8 jucători, urmând să fie achiziţionaţi tot atâţia fotbalişti, fiind doriţi 1-3 de la FC Braşov, grupare la care a ocupat funcţia de preşedinte în ultimii ani.

29 afișări
Imaginea articolului Dinu Gheorghe: De la Rapid vor pleca 7-8 jucători şi vom face tot atâtea achiziţii

Dinu Gheorghe: De la Rapid vor pleca 7-8 jucători şi vom face tot atâtea achiziţii (Imagine: Thomas Campean/Mediafax Foto)

"Îmi doresc 1-2-3 jucători de la FC Braşov, dar nu vreau să dau nume. Oricum nu va fi un exod de jucători de la Braşov la Rapid, cum s-a întâmplat acum câţiva ani la Craiova. Unor jucători din lotul Rapidului le-au expirat împrumuturile, alţii au fost la final de contract, probabil vor dispărea din actualul lot 7-8 jucători şi vor veni alţii în locul lor, toţi atâţia cât pleacă. Avem probele în atac şi pe benzi, dar eu spun că le-am rezolvat. Nu vreau să discutăm azi, important este că aceste probleme sunt rezolvate, iar jucătorii care vor veni se pliază pe ce joacă Rapidul astăzi", a spus Dinu Gheorghe în cadrul conferinţei de presă organizate cu ocazia prezentării sale oficiale şi a antrenorului Marius Şumudică.

Dinu Gheorghe a mai spus că nu doreşte să cheltuie foarte mulţi bani pe transferuri: "Eu aş vrea să cheltui pe transferuri cât mai puţin din bugetul din acest an (n.r. - 5,5 milioane de euro), dar sperăm să vină ceva bani şi din jucătorii pe care urmează să-i cedăm. Oricum nu vom lua jucători de milioane".

Noul preşedinte al FC Rapid a comentat şi situaţia memoriului depus la TAS în cazul "Varga - Bălan". "Problema cu TAS-ul este rezolvată, în sensul că nu mai rămâne decât să aşteptăm decizia care se va anunţa pe 15 iunie. Ne vom supune acestei decizii, suntem pregătiţi dacă vom primi cele trei puncte să jucăm în Europa. Ne dorim să participăm, este o onoare pentru noi, iar lotul Rapidului cu unele îmbunătăţiri poate face pasul către grupele Ligii Europa, unde începând din acest an există o reţetă financiară destul de avantajoasă", a spus Dinu Gheorghe.

La finalul conferinţei de presă, ce a avut loc la hotelul Crowne Plaza, a sosit şi un fundaş brazilian, Marcos Antonio (26 de ani), cu care Dinu Gheorghe a spus că se negociază un contract. "Nu l-am prezentat, deocamdată negociem", a spus preşedintele rapidist.

Dinu Gheorghe, în calitate de preşedinte al FC Rapid, şi Marius Şumudică, ca antrenor principal, au fost prezentaţi oficial, sâmbătă, în cadrul unei conferinţe de presă la care a fost prezent şi principalul acţionar al grupării bucureştene, George Copos.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici