Dinu Gheorghe: Nu cred că George Copos vinde Rapidul

Preşedintele FC Braşov, Dinu Gheorghe, a declarat, marţi, că nu crede că acţionarul majoritar George Copos va vinde clubul Rapid omului de afaceri german Lutz Stache.

15 afișări
Imaginea articolului Dinu Gheorghe: Nu cred că George Copos vinde Rapidul

Dinu Gheorghe: Nu cred că George Copos vinde Rapidul (Imagine: Mediafax Foto)

"Eu nu cred că George Copos pleacă de la Rapid, e prea complicat să se facă o asemenea tranzacţie în situaţia în care e Rapidul acum", a spus Dinu Gheorghe.

Întrebat dacă ar reveni la Rapid dacă noul proprietar Lutz Stache i-ar face o ofertă, Dinu Gheorghe a răspuns:" Nu ştiu dacă m-aş întoarce în cazul unei oferte, dar ce, pleacă domnul Copos de la Rapid? Staţi să-l vedeţi plecat. Eu vorbesc în fiecare săptămână cu el şi nu cred că pleacă".


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici