Dirk Kuyt: Sunt nerăbdător să ies în faţa suporterilor la meciul cu FC Vaslui

Fotbalistul olandez al echipei Fenerbahce, Dirk Kuyt, a declarat că aşteaptă cu nerăbdare meciul cu FC Vaslui, din prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor.

225 afișări
Imaginea articolului Dirk Kuyt: Sunt nerăbdător să ies în faţa suporterilor la meciul cu FC Vaslui

Dirk Kuyt: Sunt nerăbdător să ies în faţa suporterilor la meciul cu FC Vaslui (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

"Am jucat în două amicale pentru Fenerbahce şi încet încet mă adaptez la noua mea echipă. Îmi cunosc colegii. Avem cu toţii nevoie de timp. În cel mai scurt timp, după ce voi trece de perioada de adaptare, voi reveni la vechea mea formă. Avem mulţi jucători talentaţi în echipă. În special căpitanul Alex ne ajută mult. Sunt nerăbdător să ies în faţa suporterilor la meciul cu Vaslui, pe care îl vom juca pe stadionul Şukru Saracoglu, în preliminariile Ligii Campionilor", a spus Kuyt, informează spor3.com.

Dirk Kuyt, care a împlinit duminică 32 de ani, a semnat, în luna iunie, un contract pe trei sezoane cu Fenerbahce.

Vicecampioana României, FC Vaslui, va întâlni echipa turcă Fenerbahce Istanbul, în turul trei preliminar al Ligii Campionilor, s-a stabilit în urma tragerii la sorţi efectuate, vineri, la Nyon. Prima manşă va avea loc la Istanbul, în 31 iulie/1 august, returul fiind programat în România, la 7/8 august.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici