Divergenţe pe tema penaltiului acordat de Corpodean

Preşedintele CCA, Gheorghe Constantin, şi responsabilul Compartimentului de analiză a etapei, Dan Petrescu, s-au contrazis, marţi, în cadrul unei conferinţe de presă, pe marginea penaltiului acordat de Sorin Corpodean la partida Poli Ştiinţa Timişoara - FC Vaslui, scor 2-1.

5 afișări
Imaginea articolului Divergenţe pe tema penaltiului acordat de Corpodean

Divergenţe pe tema penaltiului acordat de Corpodean

Dan Petrescu susţine că arbitrul de centru Sorin Corpodean a acordat corect, chiar dacă "poate prea uşor", lovitura de pedeapsă în favoarea formaţiei FC Vaslui, în minutul 28 al partidei cu Poli Ştiinţa Timişoara, la scorul de 1-0 în favoarea gazdelor, care a fost transformată de Marko Ljubinkovici.

"A fost pesiune mare dinaintea meciului. Au fost două faze: penaltiul acordat de Corpodean pentru FC Vaslui şi faultul în atac, după care s-a înscris un gol. Considerăm că a procedat corect Corpodean, a fluierat fault în atac, dar şi prima fază, în care a acordat penalti, poate uşor, privind lucrurile dintr-un anumit punct de vedere. Dar, ţinând cont că, în final, cam în aceeaşi situaţie a luat decizie pentru cealaltă echipă, considerăm că a fost echidistant cu ambele echipe", a spus Petrescu.

Fostul arbitru a fost contrazis, la scurt timp de preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Gheorghe Constantin. "Nu ştiu dacă Dan (n.r. - Dan Petrescu) a fost foarte explicit, la faza de la Timişoara, punctul de vedere al Comisiei nu este că trebuia penalti. Este un penalti acordat uşor. Probabil, din alt unghi filmat s-ar putea vedea..." moment în care Dan Petrescu a intervenit: "... este un unghi, din spatele porţii în care se vede clar că apărătorul îl atacă, împinge adversarul din imprudenţă".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici