Djokovic îşi doreşte o medalie de aur la Jocurile Olimpice de la Paris

Novak Djokovic a declarat că aşteaptă deja cu nerăbdare Jocurile Olimpice de anul viitor de la Paris, în încercarea de a câştiga o medalie de aur pe care nu a reuşit până acum să o câştige.

71 afișări
Imaginea articolului Djokovic îşi doreşte o medalie de aur la Jocurile Olimpice de la Paris

Novak Djokovic, Facebook

Djokovic, numărul unu mondial, a câştigat o medalie de bronz la Beijing 2008, dar nu a reuşit să o îmbunătăţească în 2012, 2016 şi 2021. Sârbul a declarat că speră să fie în formă şi sănătos pentru competiţia de anul viitor, când va împlini 37 de ani.

Competiţia de tenis de la Paris 2024 se va desfăşura pe zgura de la Roland Garros, unde Djokovic a câştigat două dintre cele 22 de titluri de Grand Slam ale sale - în 2016 şi 2021.

"Aştept cu nerăbdare Jocurile Olimpice", a declarat Djokovic reporterilor după ce l-a învins pe Tallon Griekspoor, miercuri, la Dubai. "Sper că voi putea juca sănătos pentru anul viitor la Paris.Se va juca pe zgură la Roland Garros, aşa că sunt familiarizat cu aceste terenuri. Sper ca cel mai bun rezultat olimpic pentru mine să vină acolo".

Djokovic, campionul de la Australian Open, se află în cea de-a 378-a săptămână pe primul loc, un record, după ce a depăşit-o pe Steffi Graf, şi a declarat că este dornic de mai multe recorduri şi succese.

"Întotdeauna încerc să fiu foarte clar cu mine însumi care sunt obiectivele, ce îmi doresc de la tenisul competitiv", a spus Djokovic.

"Acesta este modul în care am fost crescut şi învăţat de unele dintre persoanele cheie din viaţa mea, inclusiv de părinţii mei şi de unii dintre antrenorii pe care i-am avut la început. Acest tip de mentalitate m-a ajutat să fiu mereu atât de devotat jocului. Îmi amintesc mereu că voinţa, dorinţa de a reuşi este un ingredient esenţial în întreaga formulă".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici