Doar egal pentru Juventus cu rivala din oraş, Torino. Poate obţine cel mult locul 2 în Serie A

Speranţele lui Juventus de a câştiga titlul în Serie A, care erau oricum foarte mici, întrucât distanţa faţă de liderul Inter este foarte mare, s-au încheiat după ce a remizat sâmbătă, 0-0, pe terenul rivalei din oraş, Torino.

82 afișări
Imaginea articolului Doar egal pentru Juventus cu rivala din oraş, Torino. Poate obţine cel mult locul 2 în Serie A

Doar egal pentru Juventus cu rivala din oraş, Torino. Poate obţine cel mult locul 2 în Serie A

În urma egalului de sâmbătă cu Torino, Juve şi-a pierdut şansa matematică de a câştiga titlul în Serie A.

Dusan Vlahovic a irosit două ocazii de a o aduce pe Juve în avantaj în prima repriză a meciului cu Torino, o dată lovind bara.

Juventus se află pe locul trei în clasament, cu 63 de puncte din 32 de meciuri, cu şase partide rămase de jucat, la 19 puncte în spatele liderului clasamentului, Inter Milano, care va juca, duminică, cu Cagliari, scrie Reuters.

Juve este pe locul 3, la cinci puncte de AC Milan, iar obiectivul în campionat îi rămâne poziţia a doua în clasament.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici