Dorel Simion a fost numit antrenor-coordonator al lotului naţional de box

Fost campion mondial şi european de box Dorel Simion a fost numit, sâmbătă, antrenor-coordonator al lotului României, se precizează într-un comunicat al Federaţiei Române de Box.

193 afișări
Imaginea articolului Dorel Simion a fost numit antrenor-coordonator al lotului naţional de box

Dorel Simion a fost numit antrenor-coordonator al lotului naţional de box (Imagine: Adi Piclisan/Mediafax Foto)

Dorel Simion, în vârstă de 33 de ani, şi-a început cariera de antrenor la Dinamo, dar preşedintele Clubului Sportiv Dinamo, Elisabeta Lipă, a decis trimiterea acestuia în profesional, astfel că fostul medaliat cu bronz la Jocurile Olimpice de la Sydney a ajuns subofiţer la secţia 19 Poliţie din Capitală.

Fost sportiv la Dinamo Bucureşti, Simion a devenit campion mondial, în anul 1997, la Budapesta, şi campion european, în anul 1998, la Minsk.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici