Dorin Goian, dorit de Aston Villa

Managerul grupării Aston Villa, Martin O'Neill, este interesat de transferul fundaşului central al echipei Steaua, Dorin Goian, presa din Albion notând că suma pentru perfectarea transferului ar fi de aproximativ 5,5 milioane de lire sterline, informează The Sun.

9 afișări
Imaginea articolului Dorin Goian, dorit de Aston Villa

Dorin Goian (Imagine: Mediafax Foto)

O'Neill încearcă să-l aducă pe Goian la Aston Villa la începutul sezonului viitor, atunci când se aşteaptă ca fundaşul central danez Martin Laursen să-şi anunţe retragerea după o serie de accidentări, informează site-ul sport.co.uk.

Dorin Goian, în vârstă de 28 de ani, a ajuns la Steaua în 2004, de la formaţia FCM Bacău. Goian a debutat în Liga I în sezonul 2000/2001, evoluând pentru formaţia Foresta Suceava. Fundaşul central are în palmares două titluri de campion cu Steaua şi o semifinală de Cupa UEFA tot cu formaţia "roş-albastră".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici