Dorin Goian, dorit de echipa italiană Spezia

Fundaşul Dorin Goian, legitimat la echipa Glasgow Rangers, care joacă în el patrulea eşalon din Scoţia, este dorit de clubul italian de ligă secundă Spezia.

116 afișări
Imaginea articolului Dorin Goian, dorit de echipa italiană Spezia

Dorin Goian (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Nu doar Santacroce (n.r. - Fabiano Santacroce, de la Parma) este dorit pentru apărarea echipei Spezia. Conform informaţiilor obţinute de redacţia TuttoMercatoWeb.com, directorul sportiv Nelso Ricci este pregătit de o ofensivă pentru Dorin Goian, fost fundaş al formaţiei Palermo",  informează tuttomercatoweb.com.

Echipa Glasgow Rangers, la care joacă Goian din 2011, a fost retrogradată din prima în a patra ligă scoţiană, ultimul eşalon, din cauza problemelor financiare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici