Dorin Goian, omul meciului Inverness - Glasgow Rangers

Fundaşul Dorin Goian a fost desemnat de site-ul oficial al clubului Glasgow Rangers omul meciului din deplasare cu Inverness, câştigat cu scorul de 2-0, în campionatul Scoţiei, în care românul a obţinut un penalti.

165 afișări
Imaginea articolului Dorin Goian, omul meciului Inverness - Glasgow Rangers

Dorin Goian (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Goian, care a fost integralist, a fost faultat în careu de un adversar, în minutul 66, centralul Euan Norris acordând penalti. Lovitura de la 11 metri a fost apărată de portarul gazdelor, însă mingea respinsă de acesta a fost trimisă în poartă de Mo Edu, care a stabilit astfel scorul final, 0-2. Primul gol a fost marcat de Jelavici, în minutul 60, din penalti.

"O prestaţie solidă a fundaşului, care pare deja să aibă un loc stabil în linia defensivă", notează site-ul rangers.co.uk.

"Este un rezultat bun pentru noi şi sunt bucuros că nu am primit goluri. Pentru fundaşi acest lucru contează mult. Cele trei puncte ne dau încredere înaintea meciului de joi (n.r. - din deplasare cu NK Maribor, din play-off-ul Ligii Europa). Consider că am jucat bine şi am meritat să câştigăm. A fost un meci dificil, dar noi am fost mai buni şi am avut ocazii, astfel că în opinia mea rezultatul este just. Este meritat sută la sută. Nu va fi uşor în Slovenia, dar sperăm să avem o evoluţie bună şi să obţinem încă un rezultat bun", a spus Goian.

În etapa a IV-a din 2.Bundesliga, atacantul echipei Alemannia Aachen, Sergiu Radu, a fost eliminat la doar cinci minute după ce a intrat pe teren în meciul pierdut, sâmbătă, pe teren propriu, scor 0-2, în faţa formaţiei Energie Cottbus. Radu a intrat pe teren în minutul 54, în locul lui Erb, iar după cinci minute a fost eliminat pentru cumul de cartonaşe galbene.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici