Dorin Goian: Prezenţa lui Zenga şi Pedrazzini la Palermo a contat în alegerea făcută

Fundaşul Dorin Goian, transferat de la FC Steaua la Palermo, a declarat că prezenţa la gruparea italiană a antrenorilor Walter Zenga şi Massimo Pedrazzini, cu care a mai lucrat în Ghencea, a contribuit la venirea sa, informează site-ul grupării italiene.

16 afișări
Imaginea articolului Dorin Goian: Prezenţa lui Zenga şi Pedrazzini la Palermo a contat în alegerea făcută

Dorin Goian (Cosmin Motei/Mediafax Foto)

”Fiecare jucător când vine la o echipă nouă are emoţii, dorinţa mea este să intru în planurile de viitor ale clubului. Am lucrat în trecut cu Walter Zenga şi Massimo Pedrazzini, cu siguranţă prezenţa lor la Palermo a avut un impact când am decis să vin aici”, a spus Goian.

Internaţionalul român a afirmat că este măgulit de declaraţiile preşedintelui Zamparini la adresa sa. ”Sper ca în scurt timp să îmi arăt valoarea şi să dau totul pe teren, pentru a răsplăti încrederea celor de aici. Țelul meu este să îmi câştig un loc de titular în această echipă, care are obiective îndrăzneţe”, a comentat el.

Fundaşul Dorin Goian a semnat un contract pe patru ani cu echipa italiană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici