Dorinel Munteanu: Nu m-am hotărat încă dacă accept oferta Stelei

Antrenorul echipei din Liga a II-a Universitatea Cluj, Dorinel Munteanu, a declarat, joi, că nu s-a hotărât încă dacă va acepta postul de tehnician al formaţiei Steaua Bucureşti, după demisia lui Marius Lăcătuş.

14 afișări
Imaginea articolului Dorinel Munteanu: Nu m-am hotărat încă dacă accept oferta Stelei

Dorinel Munteanu: Nu m-am hotărat încă dacă accept oferta Stelei (Imagine: Mediafax Foto)

Dorinel Munteanu consideră că participarea în Liga Campionilor ca antrenor al echipei Steaua ar fi o provocare pentru el.

"Ce m-ar convinge? Pentru orice antrenor, o echipă puternică ca Steaua, care joacă în Champions League, este o provocare. Apreciez că s-au gândit la mine, dar nu s-a întâmplat nimic până acum. Provocarea de a antrena în Champions League şi de a continua munca începută la Cluj mă face să mă gândesc foarte bine la decizia pe care o voi lua. Nu mi s-a propus o sumă mai mare decât am acum la Universitatea. Am un contract foarte bun aici. Nu e vorba de asta", a precizat el.

El consideră că tehnicianul Cosmin Olăroiu are mai multe şanse să preia banca tehnică a echipei Steaua decât el.

"Olăroiu are şanse probabil mai mari ca mine să fie antrenorul Stelei. El a şi fost acolo, poate lumea are încredere în el", crede Dorinel Munteanu.

Tehnicianul nu a discutat cu oficialii stelişti posibilitatea ca el să şi evolueze în teren, în calitate de jucător, pentru gruparea "roş-albastră".

"De abia îmi revin acum. Nu am discutat şi posibilitatea să fiu jucător", a precizat Munteanu.

Munteanu a dorit să menţioneze că persoana care a discutat cu finanţatorul stelist, Gigi Becali, despre un posibil contract al lui cu Steaua, nu este impresarul său ci avocatul.

"Cel care a vorbit cu domnule Becali nu este impresarul meu, este avocatul meu. Am discutat cu personele care mă reprezintă să ia legătura cu cei de la Steaua. Eu nu mă pricep la contracte, dar asta nu înseamnă că nu am încredere într-un om. Eu mă pricep să antrenez. Cântăresc foarte bine decizia care o voi lua", a afirmat Dorinel Munteanu.

Dorinel Munteanu a precizat că dacă nu va ajunge antrenor la Steaua, va rămâne cu mare plăcere tehnicianului echipei Universitatea Cluj.

"Nu regret că am ales să fiu antrenorul Universităţii. Am revenit după o pauză de cinci luni, am avut activitate. Dacă se face o altă alegere la echipa care m-a contactat, rămân cu drag la Universitatea. Va conta şi faptul dacă se vor reglementa problemele de la nivelul conducerii la Universitatea Cluj", a menţionat Munteanu.

Citește mai departe:

Înapoi

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Citește mai departe:

Înapoi

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici