Dorinel Munteanu: Nu m-am hotărat încă dacă accept oferta Stelei

Antrenorul echipei din Liga a II-a Universitatea Cluj, Dorinel Munteanu, a declarat, joi, că nu s-a hotărât încă dacă va acepta postul de tehnician al formaţiei Steaua Bucureşti, după demisia lui Marius Lăcătuş.

15 afișări
Imaginea articolului Dorinel Munteanu: Nu m-am hotărat încă dacă accept oferta Stelei

Dorinel Munteanu: Nu m-am hotărat încă dacă accept oferta Stelei (Imagine: Mediafax Foto)

Tehnicianul a relatat şi modul în care s-a despărţit de Steaua în 2005. "Eu pot să spun ce s-a întâmplat atunci. Eu am avut un contract care expira în vara anului 2005 dacă nu mă înşel. Eu am venit la Steaua ca şi jucător. Sigur, antrenorul din momentul respectiv, domnul Piţurcă, m-a şi încredinţat să-l ajut, să fiu antrenor secund. Între timp, s-a schimbat antrenorul, a venit domnul Zenga, a venit cu staff-ul dânsului, cu domnul Pedrazzini. Din postura unui jucător cu experienţă i-am ajutat în felul meu. Pentru mine s-a terminat contractul. N-am primit nicio ofertă de prelungire şi era normal să mă orientez spre o altă echipă şi a venit oferta celor de la CFR Cluj. Am acceptat imediat oferta de a deveni antrenor-jucător. Nu am avut nicio problemă, am discutat cu domnul Becali, ne-am despărţit. Discuţiile care au apărut au fost înaintea meciului CFR - Steaua. Problemele pe care le-am avut cu fostul manager, domnul Mihai Stoica, ne-am contrat, eu ştiu ce am mai făcut pe acolo. Asta a fost. Am şi câştigat acel meci dacă nu mă înşel cu CFR Cluj. Steaua a fost pentru mine un capitol încheiat, chiar mi-am făcut datoria ca jucător atunci", a povestit Munteanu.

Munteanu crede că fosta echipă pe care a antrenat-o, CFR Cluj, putea obţine un rezultat de egalitate în partida pierdută, scor 0-1, la Bordeaux, în etapa a treia a grupelor Ligii Campionilor.

"CFR, la fel cum a pierdut meciul, putea să scoată un rezultat de egalitate. Bordeaux a avut mai multe ocazii, dar cu puţin noroc CFR putea să scoată un egal. CFR s-a prezentat destul de bine, a pierdut acest joc, dar mai are şanse să acumuleze puncte şi să prindă locul trei sau ce vor ei. Această victorie le dă speranţe celor de la Bordeaux", a mai spus Munteanu.

Dorinel Munteanu a precizat că va merge cu echipa Universitatea Cluj, la Lupeni, pentru partida de sâmbătă, din Liga a II-a, cu Minerul. "Nu ştiu când voi lua o decizie definitivă, acum mă gândesc la meciul cu Lupeniul. Merg cu echipa la Lupeni, voi fi pe bancă sau poate în teren", a afirmat Munteanu.

Tehnicianul Marius Lăcătuş şi-a dat demisia, miercuri dimineaţă, din funcţia de antrenor principal al echipei Steaua Bucureşti, după înfrângerea, scor 3-5, din partida cu formaţia Olympique Lyon, din etapa a III-a a grupei F a Ligii Campionilor.

Finanţatorul stelist Gigi Becali a declarat, miercuri după-amiază, că discută cu doi antrenori români, dintre care unul este Dorinel Munteanu de la "U" Cluj, care are 80 la sută şanse să-l înlocuiască pe Marius Lăcătuş.

Înapoi

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Înapoi

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici