Dorinel Munteanu, prezentat oficial ca antrenor al echipei Oţelul

Tehnicianul Dorinel Munteanu a fost prezentat oficial, sâmbătă, ca antrenor principal al echipei Oţelul Galaţi, cu care îşi propune să obţină clasarea pe un loc pe va permite participarea în cupele europene.

13 afișări
Imaginea articolului Dorinel Munteanu, prezentat oficial ca antrenor al echipei Oţelul

Antrenorul Dorinel Munteanu (Imagine: Constantin Vlădescu/Mediafax Foto)

"Sunt mulţumit de lot. Este concurenţă pe toate posturile. Sunt condiţii pentru a ne îndeplini obiectivul, acela de a prinde o cupă europeană", a declarat Munteanu, într-o conferinţă de presă.

El a mai spus că a ales Oţelul datorită lui Marius Stan şi a obiectivului îndrăzneţ impus de club.

La conferinţa de presă a participat şi directorul general Marius Stan, care a afirmat că a optat pentru Munteanu datorită profesionalismului acestuia. "În primul rând datorită profesionalismului său extraordinar. În plus, mizez pe dorinţa lui de revanşă. Am fost foarte mâhnit de ceea ce i s-a întâmplat la ultimele echipe pe care le-a pregătit. Unii şi-au permis să jignească omul Dorinel, fără să ţină cont de nimic", a declarat Stan.

Sâmbătă a ajuns la Galaţi şi Ion Balur, cel care va fi unul dintre secunzii lui Munteanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici