Dorinel Munteanu spune că va juca pentru U Cluj dar nu va mai juca la naţională

Antrenorul echipei Universitatea Cluj, Dorinel Munteanu, a declarat, sâmbătă, la Râmnicu Vâlcea că nu abandonează cariera de fotbalist dar că este imposibil să mai joace pentru naţionala României.

54 afișări
Imaginea articolului Dorinel Munteanu spune că va juca pentru U Cluj dar nu va mai juca la naţională

Dorinel Munteanu spune că va juca pentru U Cluj dar nu va mai juca la naţională

"Voi reveni în teren pentru Universitatea Cluj. Deocamdată nu sunt pregătit din punct de vedere fizic, în ultimele luni nu am mai jucat partide oficiale dar sper ca în următoarele etape să revin, asta dacă voi considera că îmi pot ajuta echipa. La naţională nu voi mai juca niciodată într-un meci oficial. Îi mulţumesc domnului Piţurcă pentru că a declarat că are nevoie de mine dar nu mai pot face faţă la meciuri de un asemenea nivel", a afirmat Munteanu.

Dorinel Munteanu a făcut referire şi la derbiul CFR Cluj - Steaua: "Rezultatul este just. Au fost două reprize diferite. În prima Steaua a jucat mai bine, în cea de-a doua CFR a fost mai bună. A fost un meci frumos între două formaţii de valoare".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici