Două victorii şi două remize pentru echipele româneşti în Liga Europa

Două victorii (Dinamo Bucureşti şi CFR Cluj) şi două remize (FC Timişoara şi Steaua Bucureşti) pentru echipele româneşti în prima etapă a grupelor Ligii Europa.

12 afișări
Imaginea articolului Două victorii şi două remize pentru echipele româneşti în Liga Europa

Suporterii echipei Dinamo Bucureşti aprind petarde în timpul meciului cu Sturm Graz (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Echipa Dinamo Bucureşti a debutat cu o victorie în Liga Europa

Echipa Dinamo Bucureşti a debutat cu o victorie în Liga Europa, reuşind să învingă, joi, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), formaţia austriacă Sturm Graz, în prima etapă a grupei F. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Tamaş, în minutul 80.

Şi CFR Cluj a obţinut o victorie în prima etapă din Liga Europa, reuşind să învingă, joi, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (0-0), formaţia daneză FC Copenhaga, în grupa K. Golurile învingătorilor au fost marcate de Culio '53 şi Traore '75.

CFR Cluj a obţinut o victorie în prima etapă din Liga Europa

Echipa FC Timişoara a debutat cu o remiză, scor 0-0, joi, în deplasare, în faţa formaţiei olandeze Ajax Amsterdam, într-un meci contând pentru prima etapă a grupei A a Ligii Europa.

Echipa Steaua Bucureşti a înregistrat un rezultate de egalitate, scor 0-0, pe teren propriu, în faţa formaţiei Şerif Tiraspol, campioana Moldovei, într-un meci contând pentru prima etapă a grupei H a Ligii Europa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici